Dolar 32,5976
Euro 34,7961
Altın 2.488,42
BİST 9.457,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

ÇAĞDAŞ BODRUM EVİNDE TARAFTARIYLA KAZANDI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir esnafın dükkanın önünde park halinde bulunan otomobilin üstüne bıraktığı yazı “İşte yurdum manzaraları” dedirtti.

ÇAĞDAŞ BODRUM EVİNDE TARAFTARIYLA KAZANDI
23 Aralık 2023 19:02
1.878

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 13.haftasında kendi evinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile mücadele etti.

Maçın ilk 10 dakikalık sürecinde ilk periyodu 19-29 geride tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, ikinci periyod ataklarına rağmen ilk yarıda 36-53 geride olarak soyunma odasına gitti. Maçın ikinci yarısı Üçüncü periyodu 60-72 skorla tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, son periyotta antrenör Ahmet Çakı’nın yerinde müdahaleleri ile maç sırasında zaman zaman 19 sayı fark geriden gelerek maçın son düdüğünde 88-84 sayı ile kendi evindeki 3. Galibiyetine imza atmış oldu.
Ligde geride bırakılan 13 haftada , en güçlü rakipleri ile yaptığı karşılaşmalarda kendi evinde 3 rakip sahada da 1 olmak üzere toplam 4 galibiyeti bulunan Çağdaş Bodrum Spor, gösterdiği mücadele ve aldığı galibiyet ile taraftarlarını sevindirirken, ligde mücadele verecekleri diğer maçlar için de moral depoladı.
Oldukça heyecanlı geçen karşılaşmada Çağdaş Bodrum Spor’lu Christopher Trrell Warren 21, Dominik Artis, 13 sayı ile, Amar Alibegovic 11 sayı ile maçın skorer oyuncuları oldular.
Takıma kazandırdığı yeni ivme ve mücadele ruhu ile maçın kazanılmasında büyük rolü olan antrenör Ahmet Çakı, öncelikle kazanan bir takım haline gelip ligin ilk yılında adaptasyonu hızlandırmanın en öncelikli hedefi olduğunu belirtti.

Antrenör Ahmet Çakı yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Maçın başında kötü başladık. Merkezefendi de maça sert başladı. Maçın skoruna bakmadan, biz de aynı sertlikle cevap verip oyuna girmemizin niyetini istediğimi konuştuk. Arkadaşlar da iyi reaksiyon verdiler. Uzayarak, kısalarak doğru beşliyi bulduk. Yeni lige gelmiş yeni kurulmuş bir takım için çok önemli bir galibiyet. Takım gereken reaksiyonu verdikten sonra işin açıkçası kaybetmiş olsaydı da benim için çok önemli değildi. Önemli olan takımın reaksiyona girebilmesiydi. Özellikle müdafaa anlamında çok büyük sorunlarımız var.
Galibiyetin de morali ile sıkı bir şekilde çalışarak hazırlanacağız. Maçı kazanmamızda seyircinin büyük bir rolü olduğu gerçeğini de belirtmek isterim Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basketbol takına bundan sonraki mücadelelerinde başarılar dilerim.Teknik kadromu ve takım oyuncularımı tebrik ederim” Dedi.

Çağdaş Bodrum Spor 14. Hafta mücadelesini 29 Aralık Cuma günü saat 20:30’da Manisa Deplasmanında Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile oynayacak. Çağdaş Bodrum Spor’un Manisa Muradiye Spor Salonu’nda oynayacağı karşılaşma beINSports kanalından naklen yayınlanacak.

Maç Kadrosu:
Erkan Veyseloğlu (Kaptan)
Dominic Jordan Artis
Can Uğur Öğüt
Christopher Trrell Warren
Amar Alibegovic
Ahmet Fatih Cantitiz
Melih Kurtay
Berkay Genç
Benjamin Alexander Moore
Ahmet Düverioğlu
Cavit Ege Havsa
Jaron Tremel Johnson

 


 

 

Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.