Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Mimar Mine Gültekin ‘’ Bodrumda bütün kadınlar devrim yapacak’’

Mimar Mine Gültekin ‘’ Bodrumda bütün kadınlar devrim yapacak’’
24 Aralık 2023 16:56
3.173

Bodrum belediye başkan aday adayı Mimar Mine Gültekin Bodrum iskele meydanında yaptığı basın açıklamasında kadın muhtar adaylarına destek açıklaması yaptı.

‘’Muhtar adayı olmak isteyen kadınlarımıza sesleniyorum. Kadınlarımızın yaşadığı sıkıntıların, dertlerin , sorunların çözülmesini istiyorsanız ezilmeden, şiddet görmeden yaşamak istiyorsanız muhtarlık için aday olun’’ İfadelerini kullanarak, şu şekilde konuştu :

Çok Sevgili, Çok Değerli, Bodrum Halkımız. Kadınlarımız. Hemşehrilerimiz.

Bizler, cesaretiyle dünyaya örnek olmuş,  Tarihin ilk kadın amirali,  Bodrum deniz ordularının kadın komutanı, Artemis’in hemşehrisiyiz. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bodrum halkının içinden, yarımadanın cesur kadınlarından biri olarak, bana destek olan tüm Bodrum halkına, kadınlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bodrum’da başlattığımız, Kadın Hareketi olarak, kadınlarımızın yaşadığı sorunlara-sıkıntılara, artık bir neşter vurmasının zamanı geldi. Kadınlarımızın her yerde geri bırakılması kanayan bir yara olmuştur.

Kadınlarımız her gün ölüm döşeğinde kan kaybetmektedir. Bu kanayan yaranın tedavisi için, önce muhtarlarımızın kadın olması gerekiyor. Kadınlarımızın dertlerinin bitmesi için belediye başkanının da kadın olacağı yeni bir yönetim gerekiyor. Bodruma kadın eli değmesi gerekiyor. Bodrum’a kadınların nizam-intizam vermesi gerekiyor. Bugün burada toplanma sebebimiz olan, Kadın muhtar adaylarına destek buluşmamızda sizleri de aramızda görmekten, büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Buradan, yarımadada yaşayan, tüm kadınlarımıza sesleniyorum: Kadınlarımızın yaşadığı sıkıntıların, dertlerin-sorunların çözülmesini istiyorsanız, ezilmeden şiddet görmeden yaşamak istemiyorsanız, sıkıntılarınız çözülsün istiyorsanız, muhtarlık için aday olun. Muhtar adayı olmak isteyen kadınlarımıza sesleniyorum. Korkmayın! Kurtuluş Savaşı’nda Atatürk’ün yanında nasıl ki bu vatanı kurtarmak için korkmadık, yine korkmayacağız. Ben sizi destekliyorum. Her zaman yanınızda olacağım. Haydi Kadınlar! Bodrum’u birlikte Yönetelim.

Bodrum Kadın Hareketi Platformu Başkanı Mimar Mine Gültekin

 

 

 

 

 

 

Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

  1. mahmut temel dedi ki:

    kadın başkanlar çalışan olur bodruma çalışacak başkan lazım mimar olması avantaj destekleriz chp aday göstermeli yeni bir sayfa açılması lazım bıktık çalışmayan başkanlardan