Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

BESİAD GELENEKSEL YILBAŞI SOKAK PARTİSİ İLE 2024 İÇİN UMUT VERDİ

BESİAD GELENEKSEL YILBAŞI SOKAK PARTİSİ İLE 2024 İÇİN UMUT VERDİ
23 Aralık 2023 19:09
1.618

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) Geleneksel Yılbaşı Sokak Partisi bu yıl geçmişteki tüm partilere oranla, daha heyecanlı, daha coşkulu ve daha yüksek katılımla gerçekleşti. 

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla 2002 yılında Kurulan Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği BESİAD, geleneksel olarak gerçekleştirdiği yılbaşı sokak partilerine bir yenisini daha ekledi.

Geleneksel sokak lezzetlerinin katılımcılarla buluştuğu sokak partisine Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Ahmet Aras, GESİFED Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Nuri Turgut, DEGİAD Başkan Yardımcısı Mehmet Erişkin, SÖGİAD Başkanı Murat Günal, SOROPTİMİS DERNEĞİ Başkanı Pınar Cerit, AYGİAD Başkanı Semih Çakır, MarmarisGiad Başkanı Mustafa Kemal Huz, Efesiad Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Mehmet Yirmibeş katıldı.  Gecenin Ana Sponsoru olan SHA Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat firmasına teşekkür plaketi vererek başlayan partide konuşan BESİAD Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, “Muhteşem bir enerjiyle, neşe ve coşkuyla dolu gecemize hoş geldiniz! Bugün, geleneksel 12. sokak partimizi bir arada kutlamanın sevincini yaşıyoruz ve bu özel anı birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu kutlamamız, ne yazık ki, dünyanın birçok yerinde yaşanan zorlukların farkında olduğumuz bir döneme denk geliyor. Ancak burada, bir araya gelerek sevgi, dostluk ve dayanışmanın gücünü hissediyoruz.

2024 yılında, her birimizin sağlığına, başarılarına ve mutluluğuna coşkuyla tanıklık etmek dileğiyle! Ekonomik zorlukların yerini bolluğa bıraktığı, savaşların barışla son bulduğu, gençlerimizin eğitimde hak ettikleri yerde olmayı, ülkemizin refahının zirveye çıktığı bir yıl olmasını gönülden diliyoruz.

Unutmayalım ki, bu coşku dolu anıları paylaşmak, birbirimize destek olmak ve geleceğe umutla bakmak hep birlikte mümkün. Hepinize sağlık, başarı ve coşku dolu bir yıl diliyorum” dedi.

SHA Gayrimenkul & İnşaat ana sponsorluğunda Kemal Uçar’ın sunumu ile gerçekleşen BESİAD Yılbaşı Sokak Partisi’nde Hakkari 1’inci Dağ ve Komando Tugayı’na gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden 6 Askerin şehit olmasıyla Pusula Müzik muhteşem canlı performansı son vererek toplanan hediyeler de çekilişle sahiplerini buldu.

ETİKETLER: ,
Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.