Dolar 19,1750
Euro 20,7916
Altın 1.214,64
BİST 4.812,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 17°C
Pts 15°C
Sal 9°C
Çar 9°C

Bodrum Güçbirliği Derneği: Bodrum’dan milletvekili istiyoruz

28 Ocak 2023 17:21

Seçimler öncesi Bodrum Güçbirliği Derneği bir açıklama yaparak hangi partiden olursa olsun Bodrum’dan milletvekili çıkması gerektiğini söyledi.

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan

BORDUM/Selçuk Aslan tarafından gazete Duvar‘da yapılan haberde14 Mayıs 2023’de yapılması planlanan seçimler öncesi, Bodrum Güçbirliği Derneği, bir açıklama yayınladı. Dernek, Muğla’dan birinci ve ikinci sıra milletvekili adaylıklarının Bodrum’dan çıkması gerektiğini belirterek çağrıda bulundu.

‘CUMHURİYET TARİHİNDE BODRUM’DAN SADECE İKİ MİLLETVEKİLİ ANKARA’YA GİDEBİLMİŞ’

Muğla’nın en büyük ilçesinin Bodrum olduğunu belirten Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, “Bodrum en büyük ilçe ama maalesef sorunlar konusunda da en sorunlu ilçelerden biri, hatta belki de birincisi. Yerel yönetimlerle Bodrum’un sorunlarının çözülemediği ortada. Denizlerimize kanalizasyon akıyor, yollarımız çok kötü, elektrik altyapısı yetersiz. Kaçak yapılaşma almış başını gidiyor. Bodrum’da her şey çok yetersiz. Bodrum gitgide işin içinden çıkılamayacak bir kaosa doğru sürükleniyor. Bu büyük sorunların çözümü için Bodrum’un Ankara’da sesini güçlü bir şekilde duyuracak, Bodrum’da yaşayan, buranın değerlerini çok iyi bilen, ticaretinde ve sosyal hayatında aktif, kültürel aynı zamanda manevi değerlerine hakim, bilgili ve söz sahibi olan milletvekillerine ihtiyacımız var. Cumhuriyet tarihinde bugüne kadar Bodrum’dan sadece iki milletvekili Ankara’ya gidebilmiş. Bu da hep siyasi çekişmeler yüzünden olmuş. O yüzden Bodrum Güçbirliği Derneği olarak vatanına, bayrağına, milletine, Bodrum’a, Atatürk’e bağlı siyasi partilere, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerine çağrıda bulunuyoruz; gelin hangi parti olursa olsun Muğla’dan ilk iki sıra milletvekili adayı Bodrum’dan olsun. Bunun için çabalayalım, mücadele edelim. Aksi takdirde Bodrum’un bu gidişatı hepimizi sonrasında çok üzecek. Bugünden bu gidişatı tersine çevirmek için yerel yönetimlerden milletvekillerine kadar güç birliği yapmamız gerekiyor.

Biz Bodrum’dan milletvekilleri çıkması için dernek olarak üzerimize düşen tüm sorumluluklara hazırız ve sonuna kadar desteğiz” dedi.

REKLAM ALANI
Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com www.gunaydinbodrum.tv de genel yayın yönetmeni.
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.