Dolar 19,9682
Euro 21,5433
Altın 1.249,03
BİST 4.580,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
19°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 25°C
Per 25°C
Cum 24°C

Biz Demokrasinin,Hakkın,Hukukun Savunucusuyuz

Biz Demokrasinin,Hakkın,Hukukun Savunucusuyuz
17 Mayıs 2023 10:22

CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, 28. Dönem Muğla Milletvekili seçilen Süreyya Öneş Derici ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, millet ittifakına özveri çağrısında bulundu.

CHP Bodrum ilçe binasında çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı da İlk turla ilgili değerlendirmelerini paylaşan konuşmacılar, 28 Mayıs’ta yapılacak 2. tur seçimi için çalışmalara başladıklarını ifade ettiler.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı yaptığı açılış konuşmasında Devletin tüm imkânlarını kullanan iktidarın birinci turu kaybetmesi ve Muğla’dan meclise 4 milletvekili göndermemiz, partililerimizin özverili çalışmaları sayesinde oldu. 32 yıl sonra Bodrum’dan meclise giren Muğla Milletvekilimiz Süreyya Öneş Derici başta olmak üzere Cumhur Uzun, Gizem Özcan, Selçuk Özdağ’a emekleri ve çalışmaları için çok teşekkür ediyor, Bodrum’un, Muğla’nın, Türkiye’nin hakkını alması için tüm güçleri ile mücadele edeceklerine canı gönülden inanıyoruz. Şimdi sıra ikinci turda. Ellerimiz yüreğimizde, aynı azim, aynı heyecan ve aynı çalışma ruhuyla ikinci turu kazanacağız. Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 85 milyonun Cumhurbaşkanı yapacağız. ifadelerini kullandı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras “Biz sadece birinci tura bakarak bu seçimi kaybettik diyemeyiz. Kamunun bütün olanaklarını kullanarak, çok adaletsiz bir seçim kampanyası yürüttüler. Ancak bizler, Millet İttifakı bileşenleri sevgiyle, kucaklaşarak, birleşerek, demokrasi taleplerimizle, özgürlük, eşitlik, hak, hukuk, adalet taleplerimize bu seçime girdik. Yürekten, gönülden bu seçimi kazanacağımıza, ülkemizi yeniden aydınlık yarınlara ulaştıracağımıza inanarak girdik. İnançlı kitleleri hiçbir kimse durduramaz. Bizde bu inanç var.Diğer adaylara da oy veren seçmenleri hep beraber doğru yöne sevk edebiliriz. O yüzden çalışmalarımızı hiçbir şekilde aksatmayacağız. Ben size burada söz veriyorum. Bodrum Belediye Başkanı olarak parti örgütümün hizmetindeyim, emrindeyim. Kanımın son damlasına kadar mücadele etmeye hazırım.

Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı, geleceğimize karşı, çocuklarımıza karşı sorumlusunuz. Çalışmak zorundasınız. CHP’nin bütün üyeleri, delegeleri, bütün yöneticileri herkes kanının son damlasına kadar çalışacaktır ama aynı özveriyi ülkemizin geleceği için kaygılanan tüm vatandaşlarımızdan da bekliyorum…Vatandaşlarımızın özgür iradesine sonuna kadar saygılıyız. Yapılan bazı yorumlar deprem bölgesinde haklı olarak ciddi rahatsızlıklar yarattı. Bizim Hatay’daki çalışmalarımız sürüyor. Biz vatandaşlarımızın yardımına ne oy karşılığı koştuk, ne para karşılığı koştuk, ne de bize minnet etsinler diye koştuk. Biz orada tamamen Bodrumlunun vicdanını temsil ettik. Vicdanımızla, insanlık duygularımızla oradaydık. O şekilde de devam ediyoruz. Onda hiçbir sıkıntı yok. dedi.

CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici ise Bu bir kurtuluş mücadelesi. Biz Türk Milleti’yiz. Biz bu oyunu bozarız. Bodrum olarak yüzde 75 oy oranı ile Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiğimiz destekle tüm Türkiye’ye örnek olacağız. Bu ülke bizim. Tarikatlara, bu saçma düzene verilecek tek bir oyumuz yok. Biz demokrasinin, hakkın, hukukun savunucusuyuz. Biz bu ülkeyi vermeyeceğiz. Birinci turdan sonra çok büyük bir algı yönetimi yapıldı. Bütün bir gece bizlerin omuzlarını düşürmek için her şeyi yaptılar. Ama algıyı değiştirin, biz kazandık. Çünkü 22 yılın sonunda bu yönetime güvenoyu çıkmadı. Şimdi yüce Türk Milleti’ni ikinci turda Atatürk çocukları bu seçimi nasıl alıyormuş görecekler. ifadelerini kullandı.

Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com www.gunaydinbodrum.tv de genel yayın yönetmeni.
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.