317054311
Dolar 27,1206
Euro 28,8952
Altın 1.678,40
BİST 8.000,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 34°C
Açık
Muğla
34°C
Açık
Cts 34°C
Paz 31°C
Pts 30°C
Sal 25°C

Notice: Undefined variable: showWideSidebar in /var/www/vhosts/bodrumyerelhaber.com/httpdocs/wp-content/themes/neva/parts/widesidebar.php on line 24

Şoförler Odası’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret 

2 Ağustos 2023 12:25
Şoförler Odası’ndan Başkan Gürün’e Ziyaret 

Muğla Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Arif Özer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Türkiye’de akaryakıt oranlarında her geçen gün artan fiyatlar sonrası şoför esnafının sorunlarını dile getirmek ve Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine verdiği destekler için Muğla Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Arif Özer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Arif Özer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaretinde sürekli artan akaryakıt fiyatlarının esnafı olumsuz etkilediğini, artan maliyetler nedeniyle şoför esnafının zor durumda olduğunu aktardı. Oda Başkanı Özer ayrıca, “Ekonomik anlamda zor bir süreç geçiriyoruz. Bu süreçte bizlere olan destekleri için Büyükşehir Belediyesi’ne sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün özellikle geride bıraktıkları genel seçimlerden sonra her şeye zam geldiğini, vergilerin arttığını, akaryakıtında neredeyse iki katına çıktığını belirterek hem vatandaşı, hem de esnafı zor durumda bırakmayacak düzenlemelerin yapılması gerektiğini belirtti. Ekmeğini vatandaşlara ulaşım hizmeti vererek kazanan şoför esnafını da hiçbir zaman mağdur etmeyeceklerini söyleyen Başkan Gürün, hem vatandaşların hem de şoför esnafının her zaman yanında olduklarını dile getirdi.

Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

%d blogcu bunu beğendi: