317054311
Dolar 27,1092
Euro 28,9276
Altın 1.673,96
BİST 8.000,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 32°C
Açık
Muğla
32°C
Açık
Cum 34°C
Cts 34°C
Paz 32°C
Pts 30°C

Notice: Undefined variable: showWideSidebar in /var/www/vhosts/bodrumyerelhaber.com/httpdocs/wp-content/themes/neva/parts/widesidebar.php on line 24

DENİZİN KIZLARI AVRUPA KUPASI İÇİN KENDİ EVİNDE SAHAYA ÇIKIYOR

19 Eylül 2023 23:07
DENİZİN KIZLARI AVRUPA KUPASI İÇİN KENDİ EVİNDE SAHAYA ÇIKIYOR

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermek için sahaya çıkıyor.  

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası karşılaşmaları için 23 Eylül’de kendi evinde, kendi seyircisinin desteğiyle Portekiz’in ADA Sao Pedro do Sul takımı ile karşılaşacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor tüm Bodrum yaşayanlarını bu heyecana ortak olmaları için davet ediyor. 

Avrupa Kupası için oynayacakları karşılaşma için oldukça sıkı bir antrenman programı yaptıklarını belirten Armada Praksis Yalıkavak Spor Antrenörü Kıvanç Özcan, maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Özcan yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“THF Süper Ligi’nde takım olarak oldukça iyi bir ivme ile yolumuza devam ediyoruz. Önce Türkiye Kupası, ardından da Süper Kupayı almamız hem yönetimin hem de takımın motivasyonunu oldukça yüksek tutuyor. Avrupa Kupası kapsamında karşılaşacağımız rakip oldukça güçlü bir rakip. O nedenle sıkı bir antrenman programı ile karşılaşmaya hazırlanıyoruz. İki maçı da evimizde oynayacak olmamız bizim için büyük avantaj. Bu avantajı değerlendirerek maçların ikisini de kazanmak ve bir üst tura çıkmak öncelikli hedefimiz. 

Her iki maçta da Bodrum desteğini almak bizim için önemli. O nedenle buradan bir çağrıda bulunarak, Bodrum’da yaşayan sporseverleri bu heyecanlı ve çekişmeli geçecek olan maçta Denzin Kızlarına destek olmaya davet ediyorum.” 

Karşılaşmanın rövanşını da  24 Eylül’de yine Bodrum’da oynayacak olan Denizin Kızlarına destek olarak Bodrum Bayrağını Avrupa Kupalarında dalgalandırmak için 23 – 24 Eylül tarihlerinde saat 17.00’de gerçekleşecek olan bu önemli ve heyecan dolu mücadelede tribünlerdeki yerlerinizi alın. Girişler ücretsiz olup, tüm Bodrum yaşayanları karşılaşmalara davetlidir. 

Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

%d blogcu bunu beğendi: