Dolar 32,7682
Euro 35,0901
Altın 2.459,44
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 34°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
34°C
Parçalı Bulutlu
Paz 34°C
Pts 34°C
Sal 34°C
Çar 34°C

TED Bodrum Koleji Lise Öğrencilerinden Yurt Dışı Üniversite Kabul Başarısı

TED Bodrum Koleji Lise Öğrencilerinden Yurt Dışı Üniversite Kabul Başarısı
22 Mayıs 2024 22:17
3.529

Öğrencileri her yıl dünyanın en prestijli üniversitelerine kabul alan TED Bodrum Koleji’nde gelenek bu yıl da bozulmadı. 

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında TED Bodrum Koleji’nin 32 öğrencisi İngiltere, Almanya, ABD, Kanada, İtalya, Fransa, İrlanda, İsviçre ve Hollanda’da, en seçkin üniversitelerden burslu kabul alarak büyük bir başarıya imza attı. 

TED Bodrum Koleji Lise Müdürü Ersin Erkan, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek; “Amacımız evrensel bilimle ülkemizi geleceğe taşıyacak dünya vatandaşları yetiştirmektir. Atamızın da söylediği gibi onları birer kıvılcım olarak gönderiyoruz ve gür alevler halinde döneceklerine inanıyoruz. Akademik, sosyal, sanatsal, sportif çalışmaları ve yabancı dil yetkinliği ile hayata her yönüyle hazırlanan öğrencimizin başarıları da bu sürecin ne kadar doğru yürütüldüğünün ispatıdır. Bilim İnsanı Yetiştirme Programımızdan ve Anadolu Lisemizden mezun olan öğrencilerimiz dünyanın en saygın üniversitelerinde, en iyi bölümlerde burslu olarak öğrenim görüyorlar. Mezuniyet sonrasında da yaptıkları işlerle göğsümüzü kabartıyorlar.” açıklamasında bulundu. 

Mevcut erken kabullere göre 32 öğrencisi yurt dışındaki üniversitelerde öğrenim görmeye hak kazanan kolejde tüm sonuçlar açıklandığında bu sayının daha da artması bekleniyor.

Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.