Dolar 32,3324
Euro 35,2234
Altın 2.246,09
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 17°C
Az Bulutlu
Muğla
17°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BODRUM BELEDİYE BAŞKANI AHMET ARAS OLDU

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BODRUM BELEDİYE BAŞKANI AHMET ARAS OLDU
27 Ocak 2024 10:46
6.986

Bir dönem Bodrum Belediye Başkanlığı yapan ve tekrar aday olan Ahmet Aras, CHP Parti Meclisi’nin aldığı karar ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

Mevcut Belediye Başkanı Osman Gürün’ün aday olmayacağını açıklamasının ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için başta eski milletvekilleri olmak üzere çok sayıda aday adayı Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmek için talip olmuştu. CHP Parti Meclisi Muğla Büyükşehir adayı olarak aday gösterdiği Ahmet Aras ilk açıklamasını yaptı. Aras, “Değerli Muğlalılar merhaba. Türk Silahlı Kuvvetleri çatısı altında; 4 yılı askeri lise, 4 yılı askeri yüksekokul ve 21 yılı yöneticilik olmak üzere tam 29 yıl geçiren ve bu sürenin her gününde; vatanını satmak için değil, korumak için yaşamış bir Muğlalı olarak beni, önce hayata gözlerimi açtığım Bodrum’un “Belediye Başkan Adaylığına” layık görerek onurlandıran, bugün ise Muğla’mızın “Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı” ile gururlandıran Cumhuriyet Halk Partimize minnettarım” dedi.

“Muğla’nın her köşesini kendi evim gibi göreceğim”

Muğlalıların haklarını korumak için çalışacağını belirten Aras, “Bilinmesini isterim ki, Bodrum’dan Dalaman’a, Datça’dan Fethiye’ye, Kavaklıdere’den Köyceğiz’e, Marmaris’ten Menteşe’ye, Milas’tan Ortaca’ya, Seydikemer’den Ula’ya ve Yatağan’a kadar, cennet Muğla’mızın her köşesini kendi evim gibi görmek, her Muğlalıyı öz ailemden biri olarak kabul etmek, iyi ve kötü günlerinde daima yanlarında olmak, haklarını korumak, vazgeçilmezim olacak. Ayrıca, ormanlarımızı acımasızca katlederken, suyumuzu da gasp eden termik santralleri başımıza bela edenlere, kıyılarımızı ve tarım alanlarımızı betona boğmak isteyenlere, yüz yıllardır yaşadığımız toprakları adaletsiz, çifte standartlı kararlarıyla bizlere dar ederek, hayatımızı cehenneme dönüştürenlere karşı amansız bir mücadele içinde olacağım ve önceliği insan değil para olan bu zihniyeti engellemek için, yasal gücümü sonuna kadar kullanacağım. Ülkemizin dünyaca ünlü doğal değeri olan cennet Muğla’mıza ve siz değerli Muğlalılara en üst düzeyde hizmet edebilme fırsatını borçlu olduğum Saygıdeğer Genel Başkanım Sayın Özgür Özel başta olmak üzere, PM Üyelerimize ve MKYK Üyelerimize, yürekten teşekkür ediyorum. Sevgi ve Saygılarımla” dedi.

ETİKETLER: ,
Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.