Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 33°C
Açık
Muğla
33°C
Açık
Cts 36°C
Paz 37°C
Pts 36°C
Sal 35°C

Belediye Başkanı Aday Adayları,Meclis Üyesi Aday Adayları ADD Kahvaltısında Buluşuyor

Belediye Başkanı Aday Adayları,Meclis Üyesi Aday Adayları ADD Kahvaltısında Buluşuyor
5 Ocak 2024 17:03
2.267

Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şubesi yerel seçimler öncesi Belediye Başkanı Aday Adayları ve Meclis Üyesi Aday Adaylarını tanıma , aday adaylarının beklentilerinin konuşulacağı geniş katılımlı bir kahvaltı düzenliyor.

Bodrum Atatürkçü düşünce derneği bodrum şube başkanı Ümit Baltutan ‘Organizasyonunu yaptığımız kahvaltıda bodrum gündeminde önemli ve gerekli olduğunu düşündüğümüz kişileri biraraya getirmek istedik. Seçimden önce Bodrum’u yönetmek için aday olan Belediye Başkanı Aday Adayları ile Bodrum Belediye Meclis Üye Aday Adaylarını tanımak istedik.Bu kahvaltıda kendilerini ifade etme fırsatı bulabilecekler ve bizler de onları yakından tanıma imkanı bulacağız”. İfadelerini kullandı.

Kahvaltıya katılması beklenen kişiler : ADD Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu , CHP Genel Başkanı ve Yardımcıları , CHP Muğla İl Başkanı ve Yönetimi , Muğla Milletvekillerimiz , Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayları(10kişi) , Chp Bodrum İlçe Başkanı ve yönetimi , Chp Bodrum Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri , Chp Bodrum Belediye Başkanı Aday Adayları(24 kişi) , Chp Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayları (114 kişi) , ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ TÜM MUĞLA ŞUBELERİ VE BODRUM ŞUBESİ ÜYELERİ davetliler arasında olacak.

ADD Bodrum Şube başkanı Ümit Baltutan 7 Ocak Pazar günü Müsgebi Düğün Salonu , Midtown ve Metro karşısı Ortakent’te yapacağımız kahvaltıya yoğun bir katılım olacağını düşününüyorum, bu dayanışma ve ADD Bodrum şubesine katkı kahvaltısında tüm basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Şeklinde konuştu.

Tarih: 07.01.2024 Pazar
Saat : 10.00-14.00 arası
Yer. : Müsgebi Düğün Salonu , Midtown ve Metro karşısı Ortakent.

ETİKETLER: , ,
Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.