Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 33°C
Açık
Muğla
33°C
Açık
Cts 36°C
Paz 37°C
Pts 36°C
Sal 35°C

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ TOPUZ’UN 10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI AÇIKLAMASI

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI FEVZİ TOPUZ’UN  10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI AÇIKLAMASI
10 Mayıs 2024 14:59
1.893

Engelliler Haftası, engelli bireylerimizin toplumda hak ettikleri saygı ve değeri görmeleri için önemli bir fırsattır. Bu hafta, toplumumuzda engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve onların karşılaştığı engelleri kaldırmak için farkındalık oluşturmamıza da imkân sağlayacaktır.

Toplumumuzun önemli bir parçası olan engelli bireylerimizin hak ettiği saygı ve desteği alması, engelli bireylerimizin yaşadığı zorlukları anlamak ve onlara yardımcı olmak her birimizin sorumluluğudur.

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Engelliler Haftası’nı, engelli vatandaşlarımızın yaşadığı güçlükleri anlamak ve onlara destek olmak için bir fırsat olarak görmeli, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmalıyız. Engelli bireylerin toplumumuzun birer parçası olduklarını unutmamalı ve onlara karşı her daim anlayışlı ve saygılı olmalıyız. Ve özellikle unutmamalıyız ki; engelli bireylerimizi sadece hafta kapsamında hatırlamamalı, onlara engelsiz alanlar sunarak yaşam alanlarını genişletmeliyiz. Onların yaşadığı zorlukları anlamak ve onlarla dayanışma içinde olmak, toplumumuzun daha kapsayıcı ve adaletli bir yer olmasını sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza sevgi, saygı ve destek dolu bir hafta diliyorum.

Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.