Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 33°C
Açık
Muğla
33°C
Açık
Cts 36°C
Paz 37°C
Pts 36°C
Sal 35°C

2028 Cumhurbaşkanı Seçimi’nde Adayım

2028 Cumhurbaşkanı Seçimi’nde Adayım
3 Haziran 2024 18:17
6.535

Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkanı Ata Barlas Aşkar, “Daha adil bir Türkiye için” ve “Daha yeşil bir Türkiye için” 2028’de yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi’nde aday olacağını açıkladı.

İktidar Yürüyüşümüz Başlamıştır

Ata Barlas Aşkar, açıklamasında zorlukları ve krizleri aşacak birikime, enerjiye ve tecrübeye sahip olduklarını vurguladı. “İktidar yürüyüşümüz başlamıştır” diyen Aşkar, devletin israfına son vereceklerini belirtti. “İhtişama, şatafata son vereceğiz. Türkiye’de vurgunculuğa kesinlikle izin vermeyeceğiz. Fabrika açacağız, tarıma kaynak ayıracağız, milyonlarca işsizimize iş vereceğiz. Halka hizmet eden bir devlet inşa edeceğiz. Adalet sistemimizi ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

Kucaklayıcı Bir Siyaset Anlayışı

Ata Barlas Aşkar, ATP olarak kutuplaştırıcı değil, kucaklayıcı bir siyaset anlayışına sahip olduklarını ifade etti. “Adil bir Türkiye için adalet ve eşitliği savunarak, toplumun her kesimini kucaklayacağız. Türkiye’nin tüm vatandaşlarına hizmet etmeyi amaçlayan bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz” dedi.

Daha Yeşil Bir Türkiye İçin

Aşkar, adaylık açıklamasında çevre duyarlılığına da vurgu yaparak, “Daha yeşil bir Türkiye için çalışacağız. Doğal kaynaklarımızı koruyacak, çevre dostu politikalarla sürdürülebilir bir gelecek inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Halkımıza Hizmet Etmek İçin Geliyoruz

Aşkar, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “2028’de yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi’nde adaylığımı ilan ediyorum. Adil Türkiye Partisi olarak halkımızın refahı, adaleti ve huzuru için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin geleceğini birlikte inşa etmek için tüm vatandaşlarımızı bu yolculukta yanımızda olmaya davet ediyorum.”

Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.