Dolar 32,1948
Euro 35,0702
Altın 2.465,70
BİST 10.226,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cum 30°C
Cts 30°C
Paz 29°C
Pts 31°C

Zafer Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı ”NİHAL ESİN GÜRSOY”

Zafer Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı ”NİHAL ESİN GÜRSOY”
8 Şubat 2024 01:45
2.273

Zafer Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Nihal Esin Gürsoy’un tanıtımını Heredot Kültür Merkezinde yaptı.

Zafer Partisi Toplu Fotoğraf

Bodrum Zafer Partisi İlçe Başkanı Cevher Gönüldaş açılış konuşmasında şunları dile getirdi. “Biz bugüne kolay gelmedik. Ben Bodrum İlçe Başkanı olarak bu mücadelenin içinde gerçekten Atatürk’ün çizgisinde ve yolunda ilerlemenin şu an için ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bu konu ile ilgili sağ olsun Nihal Hanım bizi kırmadı ve Belediye Başkan Adaylığına iki gün önce yaptığımız Ankara ziyaretinde kararlaştırdık.

Bodrum Zafer Partisi İlçe Başkanı Cevher Gönüldaş

Ankara’ya giden davasını satıp koltuğuna geri geliyor.

Biliyorsunuz Ankara’ya giden davasını satıp koltuğuna geri geliyor. Bizim öyle bir davamız olamaz. Çünkü yolumuz bir. Bu konu ile ilgili Ümit hocamızın, genel başkan yardımcılarımızın da hepsinin ismini andık. Bizi oradan davul zurnalarla uğurladılar. İl Başkanımız Cem Bey’in takdirini aldık. Kadınlarımızın her zaman başımızın tacı olduğunu bir önceki il başkanımızda, bizde kendimizde görüyoruz. Nihal Hanım, Bodrum’un en köklü ailelerinden birinin ferdi. Nihal Hanım insanlara yardım etmesini çok seven, patili dostlarımızı çok seven bizim yönetimimizde her zaman ablalık yapmış biridir” dedi

“İdare etmeye değil yönetmeye talibim”

Nihal Esin Gürsoy

Nihal Esin Gürsoy ise, “Kıymetli basın mensupları, değerli Bodrum hemşerilerimiz, Bodrum dostlarımız hepiniz hoş geldiniz. Ben Nihal Esin Gürsoy 1973 Bodrum doğumluyum. Bir kısmı İstanköy’de yerleşik olan Bodrumlu bir ailenin kızıyım. Ailemin bürokrasideki görevleri sebebi ile hayatımın ilk 30 yılı Ankara’da geçti. Sonraki 20 yılda da Bodrum’dayım. Bodrum Merkez’de Kıvanç Eczane’nin sahibiyim. 20 yıl içinde de çoğu mesleki alanlar olmak üzere yurt içi ve yurt dışında birçok projelerde, görevlerde bulundum. Meslek odalarında, meslek sendikalarında, derneklerde üyeliklerim var. Çevre Örgütü, Kadın örgütlerinde çalıştım. Bodrumumuzun endemik türleri ile ilgili olarak salya orkidelerinin tür tespit ve fotoğraflamak özel ilgi alanım. Bunun dışında dalgıçlık yapıyorum. 2 çocuk annesiyim. Bodrum halkının günden güne düşen hayat kalitesini yükseltmek , daha yaşanılabilir kent kimliğine kavuşturmak istiyorum, yönetimde şeffaflığa ve liyakata inanıyorum. Bodrum Belediyesi’ni idare etmeye değil yönetmeye talibim. Bilim, barış ve birlik yolundan ayrılmayacağım. Bu yolda bana güvenen genel başkanıma, her kademede beraber çalışacak genel merkezdeki genel başkan yardımcılarımıza, il başkanıma, ilçe başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Zafer Partisi İl Başkanı Cem Ayber

Zafer Partisi İl Başkanı Cem Ayber yaptığı konuşmada “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Nihal Hanım size çok içtenlikle başarıları diliyorum. Çok zor bir göreve talip oldunuz. Benim bu partide ki yegane destek sebebim sahadaki başarıyı teminat altına almak, Çünkü biz maalesef siyasi rekabetin neredeyse imkânsız hale getirildiği bir ortamda seçime gidiyoruz. O yüzden herkesin ilçe başkanımın, belediye başkan adayımın, sizlerin ve bizlerin ciddi bir cesaret örneği. Bu koşullarda aday olmak benim için kazanmak anlamına geliyor. Sonuçta belediyenin yönetimi değil. Biz bodrum halkının desteği ile Türkiye’de ki siyasi tıkanıklığın açılması için çok önemli mesaj vereceğiz. Bu mesaj kaçınılmaz olarak artık bu adaylıkla verildi. Seçim sonrası sonuçları hep beraber göreceğiz. Sonucun ne olduğunun hiçbir önemi yok. Türkiye siyaseti değişecek. Nihal hanımın adaylığı ile beraber siyasi değişimin Bodrum’da ki en önemli isimlerinden biri olacak. Bugün artık bu gerçekleşti” ifadelerini kullandı.

Nihal Esin Gürsoy kimdir sorusuna cevaben : ”10.03.1973 Bodrum doğumluyum. Ebeveynlerimin devlet memuriyetinin ve bürokrasının çeşitli kademelerindeki görevleri ve yüksek lisans eğitimleri sebebiyle Mersin, Montana (ABD), Tarsus, Afyon ve Denizli’deki görevlerinden sonra 1979 yılında Ankara’ya taşındık. 1979 2004 yılları arasında Ankara’da yaşadım.

Zafer Partisi İl Başkanı Cem Ayber, Nihal Esin Gürsoy ,Bodrum Zafer Partisi İlçe Başkanı Cevher Gönüldaş

İlkokulu Sarar İlkokulunda, Ortaokulu Atatürk Lisesi’nde ve Li seyi ise Mehmetçik Lisesi’nde okudum . Eğitim hayatıma yaşıtlarımdan 2 yıl erken başlamış olmam sebebiyle 15 yaşında liseyi bitirdim. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ne girdim. Öğrenciliğim döneminde 1990 yılında; International Symposium of Pharmaceutical Sciences Sempozyumunda Ankara Üniversitesince öğrenci temsilcisi olarakgörevlendirildim.

Ankara’daki üç Eczacılık Fakültesi öğrencileri nin ortaklaşa çıkarmakta olduğu Vitamin Dergisi yayın kurulunda bulundum ve dergide çok sayıda sosyal ve bilimsel yazım yayınlandı. 1995 yılında mezun oldum. İlk görev yerim stajlarımı da yaptığım Bodrum Yeni Eczanedir. 1996 yılında Kara Kuvvetleri Komutanlığının açtığı Eczacı alımı sınavında dereceyle Subaylığa kabul edildim. Bir başka kuruluşta çalışmaya başladığımdan, göreve başlamadan talebimden vazgeçtim ve kozmesötik ürünler ithalatı yapan bir firmada , Sağlık Bakanlığı Ruhsatlandırma Sorumlusu olarak çalışmaya başladım . Kısa bir süre sonra aynı firmada Ankara Bölge Müdürlüğü görevini de üstlendim. 2000 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Farmasötik Teknoloji AnaBilim dalı’nda yüksek lisansa başladım 2001 yılında Genel Koordinatörlüğünü üstlendiğim firmadan, 2004 Eylülünde kızımın doğumuyla memleketim olan Bodrum’a yerleşerek 2005 yılında Kumbahçe Mahallesi’nde Kıvanç Eczanesi’ni açtım.

2006 yılında Türkiye’de ISO9001 belgesi alan ilk eczane olarak; Eczacılık Meslek Standartlarının oluşturulmasını sağladım ve Muğla Eczacı Odasınca Takdir Belgesi ile ödüllendirildim. Aynı yıl Eylül ayında oğlum dünyaya geldi. ISO9001 Belgesindeki çalışmalarım sonucunda Eczacı Kooperatiflerinin “Eczanede Total Kalite” programına davet edildim ve destek verdim.2010 yılında, evsel atık ilaçların bertarafı amacıyla Çevreci Eczacılar Kooperatifinin kuruluşunda ve çalışmalarında yer aldım. 2009-2011 yılları arasında TEKB Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği’nin Uluslararası İlişkiler Sorumlusu olarak ; Avrupa Eczacı Kooperatifleri çatı örgütü SECOF’ta İcra kurulunda görev yaptım.

İspanya, Fransa, İtalya, Almanya, Belçika ve Portekiz örgütleriyle beraber, serbest eczacılık alanında, eczacı sermayesinin, küresel zincir eczanelere karşı korunması amacıyla oluşturulan projelerde çalıştım. 2011-2013 yılları arasında ülkemizde kontrolsüzce açılan eczacılık fakültelerindeki Eczacılık Eğitiminin Akreditasyonunu sağlamak üzere , Eczacılık Fakültelerince kurulan ECZAK DER içinde Standartların Belirlenmesi ve Geliştirilmesi Komisyonunda tek serbest eczacı üye olarak görev yaptım.

2013-2015 yılları arasında Bodrum, Bir Başka Okul Mümkün (BBOM) Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüm . Eğitim Kooperatifinin amacı farklı modellerde eğitimin öğrencilerin öğrenme ve kavrayışlarına yönelik faydası ve öğrenmenin sınıftaki ders modeli ile sınırlı kalmaması idi.

2016 Yılında Aromaterapi, 2018 Yılında ise Homeopati konusunda; Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi programlarına katılarak , Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden ilgili alanlarda çalışabilmek için yetki belgelerimi aldım Etkin Eczacılık Derneği Kurucu Üyesi, Bütünleyici Tedaviler Araştırmaları Derneği (BÜTAD) Üyesi, Tüm İlaç İşverenleri Sendikası üyesiyim. Muğla Eczacı Odası nın muhtelif komisyonlarında görev yaptım ve İlçe Temsilciliği görevini yürüttüm.

Bölgemizde yangınlar döneminde ve deprem sonrasında afet koordinasyonunda Afet Eczacısı olarak çalıştım. Çok sayıda mesleki konferansa üniversite ve liselerin kariyer günlerine konuşmacı olarak davet edildim. 20 yıldır Bodrum yarımadasının endemik türlerinden olan Salep Orkidelerinin tür tespitleri, fotoğraflanması ve 2 yıldız dalgıçlık hobi olarak yürüttüğüm aktivitelerdir. Biri Eczacılık Fakültesinde biri lise son sınıfta okumakta olan iki çocuk annesiyim” şeklinde konuştu.

Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.