Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 36°C
Açık
Muğla
36°C
Açık
Paz 37°C
Pts 36°C
Sal 35°C
Çar 34°C

BODRUM, BEYAZA BÜRÜNDÜ

BODRUM, BEYAZA BÜRÜNDÜ
29 Mayıs 2024 14:46
3.306

Bu yıl 28. yılını geride bırakan Bodrum Sağlık Vakfı, 28 Mayıs Salı akşamı dördüncüsü düzenlenen “Beyaz Gece” ile 2024 yazına merhaba dedi.

Gece, Bodrum Mandalin Sound’un ev sahipliğinde, protokol, sanat, siyaset ve iş dünyasından onlarca kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Bilet satışından elde edilen gelirin, özel gereksinimli bireylerin eğitim ve rehabilitasyon çalışmaları için kullanıldığı gecenin biletleri, on gün öncesinden tükendi.

Davetlilerin, saflığı ve iyiliği temsil etmek amacıyla beyaz renk giysilerle katıldığı gecede, Sibel Tüzün muhteşem orkestrasıyla sahne alırken, vakfın dostları desteklerini göstermek için Bodrum Mandalin’e akın etti.

Bodrum Sağlık Vakıf Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen geceye, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve eşi Sezil Mandalinci, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu, Bodrum Belediye Meclis Üyesi Emel Çakaloğlu, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan, Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Burcu Karabey, Gençlik Spor İlçe Md. V. Oktay Dumruk, ADM İlçe Müdürü V. Mustafa Akdağ, AYDEM İlçe Müdürü Meltem Kocabıyık Ballı, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan, oyuncu Timuçin Esen, Bodrumspor Futbol Kulübü, Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol Kulübü yönetici, teknik heyet ve sporcuları ve basın mensupları katıldı.

“Vakfımız Bodrum’un vakfıdır, başarısı vakfımıza gönül vermiş siz sevgili dostlarımıza aittir.”

Sunuculuğunu, vakfa desteğini yıllardır sürdüren Alp Kırşan’ın üstlendiği gecenin açılış konuşmasını, Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban yaptı. Bodrum’un en büyük sivil toplum projesi olan vakfın birbirinden kıymetli onlarca projeye imza atmasını vakıf dostlarına borçlu olduğunu belirterek, şükran duygularını paylaşan Balaban, sözlerine şöyle devam etti: “Vakfımız Bodrum’un vakfıdır, başarısı vakfımıza gönül vermiş siz sevgili dostlarımıza aittir. Bilim adamı Isaac Newton beyaz rengin tüm renklerin birleşimi olduğunu kanıtlamıştır. Şimdi burada, bize, etrafınıza bir bakın lütfen. Biz de farklı renklerde bireylerden oluşuyoruz ama aynı amaca hizmet için bir araya geldiğimizde beyazlara bürünüyoruz. Bu gurur hepimizin!”

Sibel Tüzün: “Bu gecenin anlamı çok büyük.”

Balaban, konuşmasını vakfın kurulmasına vesile olanlara, genel kurul üyelerine, vakfa 100kw gücünde güneş enerji sistemi kurarak jeneratör bağışlaması nedeniyle geceye onur konuğu olarak davet edilen Orhan Ertim’e, geceye destek veren tüm sponsorlara tek tek teşekkür ederek sürdürdü. Plaket töreninin ardından, sanatçı Sibel Tüzün sahnedeki yerini aldı. Gündüz saatlerinde vakıf binasını ziyaret ederek, atölye öğrencileriyle uzun uzun sohbet eden ve fotoğraf çektiren Tüzün, sahnede: “Öğrencilerin içindeki yaşam sevinci, yaratıcılık, sizlerin sayesinde, sanatla ortaya çıkıyor. İki sene önce yine gelmiştim ancak atölyeleri gezmek nasip olmamıştı. Bu kez ayağımın tozuyla, atölyelerde onlarla bir araya geldim. Birlikte vakit geçirdik, gerçekten çok değerli. Burada olmanız o çocukların hayatlarını değiştirmeniz demek. Bu gecenin anlamı çok büyük.” şeklinde konuşarak, duygularını paylaştı.

Aktif Bank, Rüzgar Beton, Ege Grup & Pukka, Ara Collection, Best Deri, Bodrum Mandalin Sound, Espri Alüminyum, Kuzey Harita Mühendislik, LifeCo, Momo Professional, Oxalis, Tokgöz Teknik İzolasyon gibi sponsorların yanı sıra; Bodrium Otel, Bodrum Çikolata, Bodrum Wedding, CAD Reklam, Coca-Cola, Diageo, Ekin Ofset, Eskiceshme Hotel, Foodrum, Leo Creative, Müskebi Club, Nokta Ses Işık Sistemleri, Pirim Gıda, Smart Outdoor, Tadım, TÜRSAB ve Yunuslar Karadeniz gibi hizmet ve medya sponsorlarının destekleriyle gerçekleşen gecenin kurumsal destekçileri ise Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası oldu.

ETİKETLER: ,
Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.