Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 30°C
Az Bulutlu
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Paz 30°C
Pts 32°C
Sal 29°C
Çar 27°C

MGC BODRUM ÜYELERİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

MGC BODRUM ÜYELERİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
17 Nisan 2024 21:23
2.808

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Bodrum üyeleri, 20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olağan genel kurul öncesi Bodrum’daki ziyaretlerini sürdürüyor.

MGC üyeleri, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit’i makamında ziyaret ederek, hem genel kurul öncesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin Bodrum’da görev yapan üyeleri ile makamında bir araya geldi. Yerel basının Bodrum’un gündemini takip ederek, sorunlar ve yerelde yürütülen hizmetler hakkında kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirdiğini söyleyen Çit, vatandaşlar ile devlet arasında köprü vazifesi gören basının Bodrum’un kültürel ve sosyal hayatında da önemli bir rol oynadığını belirtti. Kaymakam Çit, yerel basının çalışmalarını takdirle izlediğini ifade etti.

MGC Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Vuranlar da yerel basının zaman zaman zor koşullar altında özveri ile çalışmaya devam ettiğini kaydederek, “Kamu kurum ve kuruluşları ile kurduğumuz iyi ilişkiler sayesinde işimizi severek yapıyoruz. Bu anlamda Sayın Kaymakamımız ve Kaymakamlık çalışanlarımızın desteği bizim için çok anlamlı” diye konuştu.

Sohbet havasında geçen ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile son buldu.

ETİKETLER:
Ajans Troya'da genel koordinatör, www.bodrumyerelhaber.com
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.